Årets Fotograf og Årets Bilde 2016

Vi gratulerer Roger Larsson som innehaver av tittelen ÅRETS FOTOGRAF 2016 og Knut Stålhane som vinner av ÅRETS BILDE 2016.  De mottok hver sin plakett som synlig bevis på utmerkelsene under årsmøtet 6 februar. Dette er andre gang at denne tittelen går til Roger, sist var i 2014 .De er begge  dyktige og allsidige fotografer som fester mye fint på minnebrikka, og mesteparten av bildene ligger i kategorien dyr og natur. Roger har 3 ganger vunnet konkurranser i 2016 og i tillegg har han hatt flere  poenggivende bilder, noe som gjorde han til Årets Fotograf. Knut havnet på en flott andre plass, men gikk av med seieren under kåring av ÅRETS BILDE 2016

VI GRATULERER !!

Årets Bilde 2016. Knut Stålhane
Knut Stålhane og Roger Larsson
Roger Larsson
Roger Larsson
Roger Larsson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *