Photoshop kurs med Vibeke Alvestad Johansen

Lørdag 18.februar var vi så heldige å få booket Vibeke til å holde live Photoshopkurs hos oss.  19 medlemmer benket seg ved bordene i Herøyahuset og fikk 6 timer med masse inspirasjon og ny lærdom.  Vibeke tok oss med ut på eventyr,  gjennom lag på lag, lagmasker, pipettverktøy, pensler og teksturer.   Alt forklart på en enkel måte, mens vi selv gjorde det samme som henne. I tillegg har vi nå mulighet til å  stille spørsmål og få hjelp videre i ettertid. Dere som ikke var med på kurset,  men har lyst til å lære,  har muligheten til det ved å gå inn på nettsiden hennes www.imagocollectico.no  og finne Photoshop kurset hennes der. Takk for en fin lørdag med masse inspirasjon og lek

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *