Medlemsmøte 8.mai, «Bildekritikk og konkurranse»

Medlemsmøte denne gangen begynte med en utfordringen hvor tema ble annonsert og alle fikk ca 30 minutter til å ut å kapre et JPEG bilde de skulle komme tilbake med innenfor tema. Alle bildene ble visst på storskjerm, og vi stemte frem en vinner. Resterende del av kvelden ble det diskutert bildekritikk. Terje hadde funnet noen skriv på nett om å gi bildekritikk og hva som burde være med, og vi diskuterte de enkelte punktene, samt kikket på noen eksempelbilder. Det var flere meninger og god utveksling av ideer og dialog.

Resultat av konkurransen var (de tre beste):

1.plass: Andreas  Malmgren-Johannessen 20 poeng
2.plass: Olav Wærstad  14 poeng
3.plass: Maria Fredin Nerisen  10 poeng

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *