Medlemsmøte 4. september

Mye latter å spore hos både modeller og fotografer

En engasjert gjeng fotografer deltok på mandagens  medlemsmøte hvor tema var Portrettfotografering. Helge Lund sto ansvarlig for opplæring  og fikk loset oss trygt gjennom kvelden. Vi var heldige og fikk låne 2 flotte modeller og fikk prøvd oss på fotografering med lys, både inne og utendørs. Klubben har nå studiolamper til utlån til sine medlemmer. Retningslinjer for utlån vil komme på medlemssiden i nær framtid.

Kveldens fotograf var Erlend Klevjer Aas og han tok oss med på en eventyrlig reise i sitt sort/hvit univers. Tusen takk Erlend !  Nestemann ut er Jan Enger som får vist fram sine bilder på neste medlemsmøte 9 oktober.

Tusen takk for en flott og engasjerende kveld !

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *