Gatefoto med Trond Lindholm , 7 oktober 2017

 

Workshop i Gatefotografering , lørdag  7 oktober 2017    . Tidspunkt 11-18.00

Praktiske oppgaver , teori, inspirasjon og erfaringer og vi avslutter med  sosial samvær  på kvelden for de som ønsker det .  Pris pr person 1000,-

Trond Lindholm er en engasjert fotograf, Olympusambassadør og foredragsholder. Han er en meget god inspirator som er flink til å vektlegge andre aspekter enn det typiske utstyrspratet man ofte kan oppleve når fotografer møtes. Han er en kjent skikkelse i det norske gatefotomiljøet  og hans hjertebarn er» Streets og Oslo»  Trond arrangerer jevnlig WS og foredrag i gatefoto både i norge og internasjonalt.  Han er en mann som evner å inspirere og som deler raust av egne tips og erfaringer.  Påmelding til grenland.fotoklubb@gmail.com

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *